Kajak klargøring 2021

Kajak klargøring. En god flok mødte i dag op til den årlige kajakklargøring, trods sne og slud. Kajakker og klubhus blev rengjort og vi er nu klar til en ny sæson. I år med to spritnye kajakker og med helt nye svømmeveste, sponseret af Trygfonden. Så nu er vi klar til den første fællestur næste lørdag. Mere om det kommer på en mail i løbet af ugen.

Det skal også nævnes, at vi i forbindelse med kajak klargøringen sluttede af med dejlige pølser med brød og tilbehør. Johnny var så venlig at tilbyde ophold i sin udestue og brug af stor grill ved sit ny indkøbte sommerhus. Mange tak for det, som netop i dag fungerede som et tiltrængt udvidelse af klubbens lokaler. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.