Første 2021 fællestur i kajak.

Så er første fælles tur afviklet. Turen gik fra Skavenhus til det det “gamle” nordlige udløb. Her blev medbragt mad og drikke indtaget. Efterfølgende splittede de 9 deltagere op på 2 hold. (3 sejlede retur) 6 sejlede op ad åen. Dette hold deltes yderligere 2 sejlede op til pumpestation nord. Mens resterende 4 sejlede retur til Skavenhus havn gennem det sydlige udløb. En helt igennem dejlig tur med godt vejr. Dog måtte en enkelt i bølgen blå mens en anden måtte assisteres i de noget højere end forventet bølger. Men alle kom godt i mål og havde haft en dejlig tur. Efter rengøring af kajakker og ned pakning blev der lige tid til at få monteret hjul med nye dæk på kajaktraileren. Så nu er vi køreklar når der bliver behov for det. Der var bred enighed om at det nye kajak nummer system gør sig godt. Rart at der er numre på både kajak og “kjole”. søndag skulle der ligeledes kommer nr. på reolen. Vi skal dog fremad rettet sikre at alle nye svømmeveste er udstyret med fløjte. Og så kunne vi godt bruge lidt flere lige skøret pagajer. Mens de lange arme hviler kan vi begynde at se frem til næste fællestur. TAK for tur til alle!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.