Kajak sommertræf 2021 uge 30 Ærø

Nu er der nyt omkring sommertræffet i år. Kleven Havns bestyrelse og sommertræf gruppen har i dag sagt til hinanden, nu kører toget. Sommertræffet er en realitet. Det har været en meget lang og snørklet vej, med mange bump under vejs. Der er stadigvæk mange visser endnu, men træfgruppen håber og tror på, at det bliver et stort og hyggeligt sommertræf på Ærø i uge 30. Træfgruppen forventer åbning for tilmelding til træffet medio maj, der kommer mere information på Facebook og hjemmesiden for den præcis startdato og klokke slet på tilmeldingen. Det vil være ”Først til mølle princippet” da man ikke ved hvor mange deltager der må være på træftids punktet. 😎Se vores sommertræf på Ærø i 2016: https://viewer.ipaper.io/KKC/aeroe/sommertraef2016/?page=1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.