Venø Rundt 2021

Solcremen, blev der ikke som ellers forventet brug for. Men gunstige vind og strøm forhold fik turen rund om Venø til at gå som en leg.Vejret startede med at være gråt i gråt undervejs kom meget få mikroskopiske regndråber. De godt 20 km blev tilbagelagt ved at sejle mod uret rundt med 2 indlagte pauser. 1 kaffe pause på nord øst siden umiddelbart før det fredeområde og en i Venø havn på vest siden.Der er tale om en meget naturskøn tur med udsigt til strand og høje skrænter. På spidsen af nord tangen sige det at der er næsten 100% garanti for at træffe sæler. Og det var da heller ikke nogen undtagelse på denne tur. De var som sædvanlig meget nysgerrige på behørig afstand. I Venø havn traf vi den lokale knallert bande samt 2 som var til fods øen rundt. mens den medbragte frokost blev indtaget. Turen sluttede ved start og vi måtte skifte tøj mens den første egentlige regnbyge passerede. Herefter blev kompasset rette mod Skjern. Mange tak for en dejlig tur arrangeret af Aksel Rask og Johnny Nordstrøm Danielsen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.