NYHED – Ro & padle teknik

Efter at kajakklubben har fået adgang til en række meget illustrative og forklarende videoer omkring ro og padle teknikker. Har vi valg at stille dem til rådighed for samtlige medlemmer af klubben via vores hjemmeside. www.skjernkk.dk 

Du kan med fordel se videoerne og efterfølgende træne de forskelige teknikker i praksis. Videoerne kan findes under "OM KLUBBEN" "Ro og padle teknik.

Viste du det?......Det bedste sted at holde på pagajen. Løft pagajen således at dens midte holdes midt over hovedet. Når underarmene og overarmene danner en vinkel på 90 grader har du fat det rigtige sted. (Se foto nedenfor)

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.