Redningsøvelser hold 1 og hold 2 2021

08 & 15-06-2021 blev det års redningsøvelser for nye og gamle medlemmer afholdt i Skavenhus. Hhv. 8 & 12 nye medlemmer deltog og bestod redningsøvelserne med bravur og er nu klar til at deltage i klubbens fællesture. Normalt tilrådes det at deltage på nogle fællesture inden man selv slår sig løs i kajakken. Der er fortsat en del at lære. Brug evt. de små filmklip her på hjemmesiden til at undersøge/repetere mht. redningsøvelserne og ro teknik. Klubben siger tak for en dejlig aften selv om det endte med at være lidt køligt for de fleste. Vi glæder os til at ses igen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.