Åbning af Skjern

Åbning af Skjern Å blev fejret på aftenens fællestur med 13 deltagere. Samtidig blev Åén renset for affald fra Skjern bådhavn (Dommergården) ud til pumpestation N, hvor der blev holdt pause. Efter indtagelse af med bragt mad og drikke blev rengøringsindsatsen honoreret med kaffe og kage sponsoreret af Dansk Kano og Kajak Forbund/Dansk Forening for Rosport. Efter pausen blev der renset videre fra Pumpestationen helt til udløbet af åen i Ringkøbing fjord og videre ned til Skavenhus. Den gode gerning blev udført i det mest fantastiske ro vejr og forhold. Dejlig solskin, næsten ingen vind og naturligvis medstrøms samlet varighed ca. 4 timer og ca. 15 km renset å løb. Har kommer få foto fra turen. Resten forventes at udkomme i løbet af den kommende weekend. Tak for indsatsen og en dejlig tur.
Med venlig hilsen holdet bag turen
Hanne Myltoft WienckenJan Krarup PedersenLise PedersenJohnny Nordstrøm DanielsenJan Wiencken

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.