25 Gode Svømmeveste.

Kære kajakroere.
Vi har været så heldige, at Trygfonden har tilgodeset Skjern Å Kajakklub med 25 gode svømmeveste. 
Det betyder, at vi har ryddet ud i de gamle. Nogle er blevet smidt ud. Vi har imidlertid ni svømmeveste, som vi synes er for gode til bare at blive smidt ud. De ni svømmeveste sælges derfor til klubbens medlemmer til kr. 100.- pr. stk.Svømmeveste ligger i klubhuset i den hvide kasse og ved siden af denne – se billedet. Hver vest er afmærket med et nummer i en strips ved højre skulder.
Hvis du er interesseret i én eller flere af vestene, tager du den selv i klubhuset. Du skal så indbetale kr. 100.- pr. stk. på Mobilepay “box89618”. Du skriver i beskedfeltet dit navn og nummer på den eller de veste, som du har købt. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.